Dakdekker in Eindhoven nodig?

Of je nu in het hart van Eindhoven woont of in omliggende wijken zoals Strijp of Woensel; RF Dakwerken is een betrouwbare partner voor al je dakprojecten. Met ons team van ervaren vakmensen bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elk dak, groot of klein.

Met onze locatie nabij Eindhoven staan wij klaar om elk dakprobleem aan te pakken. Van het verhelpen van hardnekkige lekkages tot het aanbrengen van energie-efficiënte dakisolatie, wij hebben de kennis en vaardigheden om je te helpen je woning te verbeteren en daarmee kosten te besparen.

Meer weten? Vraag vandaag nog een gratis dakinspectie aan of meld je schade direct. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via: +31 (0)40 282 70 89.

Onze dienstverlening als dakdekker in Eindhoven

Wij bieden een breed scala aan diensten in de regio Eindhoven. Of het nu gaat om een klein herstel of een groot renovatieproject, geen enkele klus is voor ons te groot of te klein! Bekijk hieronder ons volledige dienstenaanbod.

Staat de service die je nodig hebt er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen – wij staan altijd klaar om je verder te helpen!

Dakrenovaties in Eindhoven

Heeft jouw dak een opknapbeurt of volledige vervanging nodig? Een dakrenovatie kan de levensduur van je dak flink verlengen en uw woning beter beschermen. RF Dakwerken is specialist voor uitgebreide dakrenovaties in Eindhoven en omgeving, voor zowel platte als schuine daken.

Onze renovatiewerkzaamheden omvatten het vervangen van verouderde dakbedekking met duurzame materialen zoals EPDM, Bitumen of PVC, die voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen. We nemen ook de isolatie van het dak onder de loep en verbeteren deze waar nodig om je woning energie-efficiënter te maken en warmteverlies te beperken. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabeler binnenklimaat, maar kan ook de energierekening verlagen.

Onze vakmensen inspecteren en herstellen indien nodig alle onderdelen van het dak, zoals de dakconstructie en eventuele lekkages. Met de nieuwste technieken en materialen zorgen we ervoor dat je dak weer jaren meegaat!

Enkele voordelen van een dakrenovatie:

  • Verbeterde isolatie voor lagere energiekosten
  • Verlenging van de levensduur
  • Waardevermeerdering voor jouw woning
dakreparatie op een hellend dak
Dakonderhoud in uitvoer op een plat dak

Dakonderhoud in Eindhoven

Voorkom schade en verleng de levensduur van jouw dak door regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Wij bieden dakonderhoud op maat aan voor onze klanten in Eindhoven. Regelmatig onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat je dak in topconditie blijft en helpt problemen zoals lekkages, slijtage of verstoppingen te voorkomen.

Ons onderhoud bestaat uit een (gratis) inspectie van het dak, waarbij we zwakke plekken of beschadigingen opsporen voordat ze tot grotere problemen leiden. We controleren de kwaliteit van de dakbedekking, dakgoten, regenafvoer en andere cruciale onderdelen om te zorgen dat alles goed functioneert. Eventuele gebreken herstellen we altijd in samenspraak met de klant.

Dakreparatie in Eindhoven

Heb je last van een lekkage of schade door bijvoorbeeld een storm? Onze ervaren specialisten staan klaar om je dak snel en vakkundig te herstellen. RF Dakwerken is dé expert in het repareren van allerlei soorten dakschade in Eindhoven en omgeving.

Wij bieden uiteenlopende reparaties aan, zoals het herstellen van beschadigde dakbedekking, het dichten van lekkages, het vervangen van versleten dakgoten, en andere noodzakelijke reparaties. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en technieken, zodat de reparaties duurzaam en betrouwbaar zijn.

Heb je een specifieke schade die hierboven niet vermeld staat? Neem gerust contact met ons op en leg de situatie aan ons uit. Onze experts staan voor je klaar!

Dakreparatie klaar voor uitvoer
Verstopte dakgoot

Dakgoot- & schoorsteenreparatie in Eindhoven

Beschadigde schoorstenen of lekkende dakgoten kunnen leiden tot grote problemen. Van schimmelvorming en houtrot tot problemen met de fundering en het interieur – deze gevolgen kunnen ernstig zijn. Wij bieden professionele oplossingen om deze problemen snel en doeltreffend aan te pakken!

Onze diensten omvatten o.a. het zorgvuldig herstellen van metselwerk, zodat de stabiliteit van je schoorsteen en muren beschermd blijven. We vervangen dakgoten en zorgen voor een uitstekende waterafvoer om te voorkomen dat regenwater schade veroorzaakt. Ook installeren wij hoogwaardige schoorsteenkappen, die de schoorsteen beschermt tegen weersinvloeden en voorkomen dat dieren of vuil de schoorsteen binnendringen.

Wat kost een dakdekker in Eindhoven?

Omdat elk dak een unieke benadering vereist, is het lastig om een exacte prijsindicatie te geven voor jouw specifieke project. Het zou niet eerlijk zijn om een prijs te vermelden die mogelijk hoger uitvalt dan verwacht. Daarom komen we altijd persoonlijk langs om het dak te inspecteren. Deze inspectie is volledig vrijblijvend.

Na onze beoordeling ontvang je een op maat gemaakte offerte, zodat je precies weet welke kosten aan het project verbonden zijn. Wij zijn trots op onze transparante werkwijze en onze klanten waarderen deze openheid zeer!

Onderstaande tabel kan helpen om een globale inschatting te maken van de gewenste werkzaamheden. Voor een offerte of gratis dakinspectie vragen wij je om contact met ons op te nemen.

Type dakwerkKosten per m2 (incl. BTW)Extra info
Bitumen dakbedekking€45 - €75 per m2Vaak gebruikt voor platte daken, relatief goedkoop
EPDM dakbedekking€50 - €90 per m2Duurzaam materiaal met lange levensduur
Dakpannen€40 - €85 per m2Vaak gebruikt voor schuine daken. Prijs is afhankelijk van materiaal
Kleidakpannen€60 - €120 per m2Traditionele keuze, duurzame keuze tegenover een hogere prijs
Groendak€45 - €100 per m2milieubewuste optie, prijs is afhankelijk van beplanting
Reparatie dakpannen€100 - €300 totaalAfhankelijk van aantal en bereikbaarheid van de schade
Dakrenovatie€75 - €130 per m2Prijs afhankelijk van complexiteit en te gebruiken materialen
Dakgoot schoonmakenVanaf €59 per meterAfhankelijk van grootte en mate van bevuiling dakgoot

100% TEVREDENHEID

RF Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het installeren, renoveren, isoleren en repareren van alle projecten aan het dak. Ons ervaren team garandeert altijd kwaliteit en laat het project na de werkzaamheden netjes opgeruimd achter.

In Eindhoven hebben wij al verschillende dakprojecten mogen realiseren. We gaan niet weg voordat de klant 100% tevreden is!

Hiervoor kies je voor RF Dakwerken!

Onze projecten in Eindhoven en omstreken

We hebben al tal van tevreden klanten kunnen ondersteunen. Wil je meer weten over het werk dat we in de omgeving van Eindhoven hebben afgerond? Bekijk dan hieronder onze eerdere projecten!

Nieuwbouw plat dak op schuren

Veghel

Nieuwe toplaag bestaand dak bungalow

Bergeijk

Nieuw groen sedumdak op tuinhuis

Boxtel

Nieuw plat dak op aanbouw bestaande woning

Eindhoven

Nieuwbouw plat dak garage

Geldrop

×

 

Waarmee kan ik je helpen?

Klik hieronder om een chat te starten

× Chat met ons!