jouw dakdekker in Den Bosch

Wij maken daken in Den Bosch en omstreken! We staan voor kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak in Den Bosch?

netherlands_knip_midden

ONZE DIENSTEN VOOR UW DAK

Als dakspecialisten hebben wij een breed en dynamisch vak: van zakelijk tot particulier, van nieuwbouw tot renovatie, van dakpannen tot bitumen en van schoorstenen tot dakgoten. Bovendien blijven we ons team constant opleiden en ontwikkelen. Hieronder zie je een selectie van onze dakprojecten in de regio Den Bosch. We nodigen je vooral uit om contact met ons op te nemen. Tot snel!

Onze projecten in de regio Den Bosch

Isoleren en vernieuwen plat dak

Nieuwegein

Overlagen bitumendak vakantiewoning

schaijk

Renovatie hellend bitumen dak

Utrecht

Waterdicht maken binnentuin appartementencomplex

Utrecht

Nieuwbouw plat dak op schuren

Veghel

Nieuw groen sedumdak op tuinhuis

Boxtel

100% tevredenheid

RF Dakwerken helpt je graag bij het installeren, renoveren, isoleren en repareren van daken. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers maken wij platte en hellende daken én repareren we schoorstenen en dakgoten. Ons vakkundige team zorgt altijd voor de kwaliteit die jouw dak verdient en laat het project netjes opgeruimd achter nadat de werkzaamheden gereed zijn.

Ook in de regio Den Bosch hebben wij al verschillende dakprojecten mogen realiseren. We gaan niet weg voordat de klant 100% tevreden is.

×

 

Waarmee kan ik je helpen?

Klik hieronder om een chat te starten

× Chat met ons!