Over RF Dakwerken

Wij werken vooral met heel veel plezier aan alle dakprojecten. In een gezellig team, dat fijn op elkaar is ingespeeld en al vele projecten met succes heeft afgerond. We zorgen goed voor elkaar, de opdracht en de opdrachtgever. En het resultaat mag er zijn. Een echte dakdekker werkt bij RF Dakwerken.

IMG_0480
rf-dakwerken-900x600-1

Meet the team

Bent u nieuwsgierig naar ons werk en naar onze medewerkers? Maak dan kort kennis met ons!

In een goede mix van moderne vakmannen en oude rotten zorgen we ervoor dat uw dak klaar is voor de toekomst. Of het nu om nieuwbouw, renovatie of onderhoud gaat: we hebben de mensen die de klus vakkundig kunnen klaren. Daarbij vinden we het belangrijk dat u een direct aanspreekpunt hebt, weet waar u aan toe bent en zo breed mogelijk ontzorgd wordt.

Natuurlijk nemen wij de verantwoordelijkheid over ons werk voor u. We nemen ons vak serieus en staan garant voor een langdurig sterk en droog dak. U mag erop rekenen dat we uitstekende service bieden en zorgen voor een goed eindresultaat.

Ons vak staat nooit stil. Daarom werken we continu aan de verbreding van onze kennis en ervaring, behalen we de benodigde certificeringen en besteden we veel aandacht aan ontwikkelingen op het gebied van materialen. En nu we het toch over materiaal hebben: we werken natuurlijk uitsluitend met sterke merken. Zo zetten we kwaliteit altijd voorop.

Uw dakoplossing in vijf eenvoudige stappen

1

U kunt ons bellen, whatsappen, e-mailen of vraag een offerte aan.

2

U ontvangt z.s.m. reactie van ons in de vorm van een offerte of afspraak.

3

Onze dakspecialisten komen bij u op locatie.

4

We voeren de werkzaamheden uit die we van te voren met u zijn overeengekomen.

5

Pas nadat u tevreden bent is het project afgerond.
×

 

Waarmee kan ik je helpen?

Klik hieronder om een chat te starten

× Chat met ons!