Projecten waar we trots op zijn, opdrachtgevers die ons waarderen

Uw project is bij ons in goede, ervaren handen. Dat mag u van ons aannemen, maar liever nog van onze klanten. Hieronder vindt u dan ook een greep uit gerealiseerde projecten en reacties van onze opdrachtgevers.

Isoleren en vernieuwen plat dak

Nieuwegein

Overlagen bitumendak vakantiewoning

schaijk

Renovatie hellend bitumen dak

Utrecht

Renovatie dakkapellen appartementen

Tilburg

Waterdicht maken binnentuin appartementencomplex

Utrecht

Nieuwbouw plat dak op schuren

Veghel

Vraag een offerte aan

Vul uw contactgegevens in

Projectgegevens

Onze klanten aan het woord

Wie kan er nu beter vertellen hoe wij te werk gaan dan onze klanten?
Roald Geuens - Renovatie dak luifel
Particulier - Stokkum
Lees verder
Ramon, bedankt voor de goede service. We zijn je enorm dankbaar voor de oplossing betreffende de renovatie van het dak van onze luifel. Jullie hebben een topteam met het hart op de juiste plaats. Tot het volgende project!
Frank & Antoinette - Nieuw sedum dak
Particulier - Boxtel
Lees verder
De dakwerkers van RF Dakwerken hebben bij ons een fantastisch sedum dak gerealiseerd! In onze tuin hadden wij een oude stenen schuur met asbest platen als dak, dit is netjes verwijderd. Zij hebben een prachtig nieuw dak getimmerd en afgewerkt met wortelwerende dakbedekking van Derbigum. De sedum met meer dan 40 verschillende plantjes zijn een aantal dagen later geplaatst met bijbehorend grind aan de randen van ons dakje. Super blij mee en zeker professioneel!
Elisa & Bart - Renovatie plat dak
Particulier - Eindhoven
Lees verder
Goed werk verricht en erg netjes gehandeld! Wij hebben een nieuwe toplaag en randafwerking op onze aanbouw met een mooie zwarte kraaltrim wat past bij onze zwarte kozijnen. Bedankt jongens!
Patrick - Reparatie lekkage plat dak
Particulier - Tilburg
Lees verder
Ik had een lekkage in mijn overkapping, er was een grote vochtige plek te zien waar de afvoer zit en bij zware regen liep het water naar binnen. De mannen van RF Dakwerken hebben een nieuwe afvoer geplaatst en wat punten op het dak verbeterd. Nu zijn we 2 maanden verder en de vochtige plek is weggetrokken en het probleem is opgelost. Keurig gedaan!
Previous
Volgende
×

 

Waarmee kan ik je helpen?

Klik hieronder om een chat te starten

× Chat met ons!