Onze diensten voor uw dak

Als dakspecialisten hebben wij een breed en dynamisch vak: van zakelijk tot particulier, van nieuwbouw tot renovatie, van dakpannen tot bitumen en van schoorstenen tot dakgoten. Bovendien blijven we onszelf en ons vak voortdurend ontwikkelen. We geven u dan ook graag een impressie van onze dienstverlening. Maar we nodigen u vooral uit om contact met ons op te nemen. We horen graag van u!

IMG_2795
Previous slide
Next slide

Platte daken

Wij plaatsen, renoveren, isoleren en repareren platte daken. Daarbij kan het gaan om alle soorten dakbedekkingen; denk aan bitumen, pvc en EPDM. Natuurlijk kunt u op ons rekenen voor allerlei aanvullende werkzaamheden, zoals plaatsing van lichtkoepels of dakdoorvoeren voor zonnepanelen en ontluchtingen.

Voordat we aan de slag gaan, ontvangt u van ons een eerlijk advies en een duidelijke offerte. We denken graag met u mee over bijvoorbeeld materiaalkeuze, isolatiemogelijkheden en visuele afwerking. Zo zorgen we voor kwalitatief sterk werk dat gezien mag worden!

Hellende daken

Wij kunnen uw hellende dak nieuw voor u plaatsen, renoveren, isoleren en repareren. Bij hellende daken maken we vaak gebruik van dakpannen, maar er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden. Wij denken hierover graag met u mee. Uw dak is pas compleet als ook de eventuele schoorstenen en hemelwaterafvoeren keurig geregeld zijn. Ook dat regelen we voor u.

Ons werk voor u start met een vakkundig advies en een offerte op maat. Zo zorgen we ervoor dat u de juiste beslissing kunt nemen over uw dak en geen onnodige kosten maakt. Aangezien werkzaamheden aan uw dak een goed moment vormen voor de verbetering van isolatie, zullen we ook die mogelijkheden met u bespreken.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Daken isoleren

Een goed geïsoleerd dak verhoogt niet alleen uw wooncomfort, maar is ook beter voor het milieu en uw portemonnee. Er zijn steeds meer isolatiematerialen beschikbaar die bovendien een steeds hogere isolatiewaarde bieden. Gaat u uw huis verduurzamen? Dan is een Rd-waarde van 4.5 het minimum. Hoe hoger, hoe beter. Wij helpen u hier graag bij.

Of het nu om een nieuw of bestaand dak gaat, hellend of plat: er zijn vele mogelijkheden om uw dak goed te isoleren, uw comfort te verhogen en uw energiekosten te verlagen. Van ons krijgt u een eerlijk advies op maat. En natuurlijk verzorgen we een perfecte uitvoering voor u.

Dak renoveren voor het plaatsen van zonnepanelen

Voordat je zonnepanelen laat plaatsen op je hellende of platte dak is het belangrijk dat je de afweging maakt of je het dak eerst laat vervangen. Dit is afhankelijk van de leeftijd en de staat van het huidige daksysteem. Heb je bijvoorbeeld een plat dak dat al meer dan 10 jaar ligt en laat je hierop een zonnepanelen systeem plaatsen, dan heb je kans dat er versneld lekkages ontstaan door het extra gewicht. Daarbij zal het vervangen van je dak in de toekomst duurder uitpakken wanneer de zonnepanelen eerst gedemonteerd dienen te worden.

Je kunt ons inschakelen om een inventarisatie te maken van de conditie van je dak, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voordat je de zonnepanelen installeert.

Previous slide
Next slide
Dak renoveren voor zonnepanelen

Inspectie en advies

Een lekkage is een duidelijk signaal dat uw dak onderhoud, renovatie of vernieuwing nodig heeft. Maar ook als er nog geen schade is, kan het goed zijn om uw dak door een specialist te laten inspecteren. Wij doen dat graag voor u.

Voor zowel platte als hellende daken kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende, kosteloze inspectie en vooral voor een eerlijk advies. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u, waarbij we duidelijk zijn over te verwachten kosten, nut en noodzaak. En als u weet wat u wilt, verzorgen we graag de uitvoering van de werkzaamheden voor u.

Lekkages verhelpen

Een lekkage kan ‘zomaar’ ineens ontstaan, door veroudering van uw dak. Maar ook een flinke storm kan voor water in huis zorgen. Om vervolgschade te voorkomen, is het goed om snel contact met ons op te nemen. Als dakspecialist verhelpen we dit graag voor u.

Hebt u een lekkage of vermoed u dat er iets mis is met uw dak? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen, ons contactformulier invullen of een app sturen. Wij waarderen het enorm als u een foto en beschrijving van de situatie voor ons hebt. Zo kunnen wij u sneller en adequater helpen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Renovatie van Dakgoten, gevels en schoorstenen

Naast de reguliere werkzaamheden aan platte en hellende daken, verzorgen wij uiteenlopende aanvullende werkzaamheden voor u. Denk aan renovaties en reparaties aan schoorstenen en dakgoten, lood/ zink- en timmerwerk. Maar ook aan gevelrenovaties: uitslijpen en opnieuw voegen, metselwerk repareren en impregneren.

Heeft u een specifieke vraag en bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder met ons vertrouwde team van vakspecialisten.

Schade of lekkage? DIE wil je natuurlijk snel verholpen hebben.

Meld je calamiteiten, zoals een lekkage of stormschade, 24/7 bij ons en we helpen je zo spoedig mogelijk!

Je kunt ook gebruikmaken van het onderstaande storingsformulier.

×

 

Waarmee kan ik je helpen?

Klik hieronder om een chat te starten

× Chat met ons!